вівторок, 26 квітня 2016 р.

Чорнобильська трагедія – навічно в пам’яті народу

Мають на землі ще місце події, які перевертають повністю життя людей. Саме до числа таких грізних трагедій відноситься Чорнобильська катастрофа – аварія, рівної якій за останні роки відшукати неможливо. Ця трагедія забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців, її наслідки ще довго відчуватимуть на собі майбутні покоління. 30  років минуло з того страшного дня, і з кожним роком все більше усвідомлюються справжні масштаби катастрофи, все більше людей, уражених радіацією, відходить у вічність. Але життя триває. І ним ми зобов’язані тим людям, які собою закривали нас від страшної біди. 
Для того, щоб учні 5 класу зрозуміли подвиг всіх, хто став на шлях і приборкав Чорнобильську катастрофу та  усвідомили справжні масштаби трагедії , був показаний документальний фільм « Чорнобиль очима дітей» з подіями, фактами цієї біди .

А також учні намалювали ілюстрації на тему «Чорнобильська катастрофа – національна трагедія народу»


Ми, українці, повинні пам’ятати і шанувати героїв, завдяки яким сьогодні живемо. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар