пʼятниця, 27 травня 2016 р.

Не шуми, берізко, в полі, не тремти місточок, бо сьогодні в нашій школі Останній дзвіночок

День сьогодні такий незвичайний:
Встало сонце, умите в росі,
Скликав у школу нас дзвоник останній –
І зібрались на свято усі.

27 травня золотою симфонією прозвучала мелодія шкільного дзвоника у Нововасилівському НВК , як відгомін далекого дитинства, у яке неможливо повернутися. 
Школа зібрала всіх, хто колись навчався, хто навчається і хто мріє навчатися. 
З вітальним словом до великої шкільної родини звернувся директор закладу Сідоров А. А. , який не тільки розповів про здобутки своїх підопічних, а й нагородив грамотами та відзнаками переможців олімпіад, різноманітних конкурсів та спортивних змагань.
Привітати зі святом останнього дзвоника учнів, випускників, учителів та батьків завітали : завідуюча РМК Ганова Л. П., голова Павлівської сільської ради Клименко А. В., а також депутати сільської ради, які бажали школярам весело і з користю провести літні канікули, випускникам – успішного старту в дорослому житті, а їхнім батькам – терпіння та витримки.
Випускники звернулися із словами вдячності до своїх вчителів, які впродовж 9 років не тільки навчали, а й допомагали добрим словом та порадою, і подарували вчителям на згадку про шкільні роки квіти вдячності.
Приємно відзначити те, що учень 5 класу був обраний на роль ведучого, і Ростислав з гідністю впорався із цим серйозним випробуванням. Раділа від того, що мої пятикласники: Білий Д., Танасенко Є, Очколяс В. отримали грамоти, як переможці конкурсів, а Суров Р. похвальний лист за високі досягнення  у навчанні.
 Молодці, мої маленькі, так тримати!
Школо, до побачення 
 Всюди море квітів.
 Школо, до побачення,
 Здрастуй, тепле літо!
Пропоную переглянути світлини 5 класу 






Немає коментарів:

Дописати коментар