вівторок, 20 лютого 2018 р.

Пам'ятай!

Горить свіча і пам’яті сльоза
Додолу з неї краплями стікає.
Земля ридає, плачуть небеса –
Героїв Україна пам’ятає!
День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. 
Сотня… Небесна Сотня… відлинула у вічність за волю, за свободу, за честь називатися українцем, за право бути собою, жити вільно на своїй  рідній землі.
З метою ознайомлення учнів із історичним та суспільним значенням Революції гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, вшанування героїзму українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України, прищеплювання любові до Батьківщини, з метою виховання патріотичної свідомості,  розвивання бажання стати гідними громадянами України для семикласників  був проведений урок Памяті "«Небесна Сотня у вирій відлетіла» ", яку підготувала і провела класний керівник 7 класу Кирик  С.С.



Нехай пам’ять про Небесну Сотню згуртує нас, додасть кожному сили волі, мужності, витримки, розуму у нелегкій боротьбі за Українську Незалежність.


Немає коментарів:

Дописати коментар