пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

Святкували...


З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві Президент України підписав Указ “Про День захисника України” від 14.10.2014 року № 806, встановивши День захисника України – свято, яке щорічно відзначається 14 жовтня. 
Вшановуючи традиції, 12 жовтня    Кирик С. С. разом із восьмикласниками перегорнули сторінки усного журналу    « Ми – нащадки козацької слави» .




Потім для учнів Нововасилівського НВК було проведено спортивно – розважальне свято « З козаків візьмемо приклад»,на якому  ведучими були учениці 8 класу: Фаніна К. та Танасенко Є. Цікаво й радісно було спостерігати за учнями , які стали учасниками спортивної естафети.  Вони щиро раділи тому, що беруть участь у такому чудовому заході.
А далі святкування для учнів 8 класу продовжилося у кабінеті. Дівчатка приготували подарунки для майбутніх захисників, солодкий стіл, а потім  - дискотека.




 Такі заходи  спрямовані  на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів українських - козаків.


Немає коментарів:

Дописати коментар