вівторок, 21 листопада 2017 р.

Революція Гідності: 4 рік потому

  
А ви думали, що Україна так просто?
Україна — це супер!
Україна — це ексклюзив!
По ній пройшли всі катки історії.
На ній відпрацьовані всі види випробувань.
Вона загартована найвищим гартом.
В умовах сучасного світу їй немає ціни.   Ліна Костенко
21 листопада – День Гідності і Свободи, свято, яке встановлене  з метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, а також утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України.
Класним керівником 7 класу Кирик С. С. була проведена година спілкування «День Гідності і Свободи – крок у Європу» . Кирик С. С. нагадала про знакові  події, пов'язані з Помаранчевою Революцією, Революцією Гідності щодо становлення Української державності, подвигу Героїв Небесної Сотні, історії масових народних виступів,які назавжди залишились у  пам’яті українців. Суров Р. та Танасенко Є. підготували презентацію “Пам’ятай  їх вчинок і обличчя”
Фаніна К. та Очколяс В. -  виставку малюнків “Краса мирного життя”
Білий Д., Петренко Н. та Чубенко К. взяли активну участь у годині поезії  “Герої – хто вони?”


Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих  громадян - справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну власне життя. Тому хвилиною мовчання  семикласники вшанували всіх, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України.







Немає коментарів:

Дописати коментар