неділя, 21 січня 2018 р.

У Міжнародний день обіймів, що відзначається 21 січня, обійми того, хто тобі дорогий

Міжнародний день обіймів у всьому світі святкується 21 січня. В честь цього свята ти можеш подарувати оточуючим частинку душевного тепла, показавши, що "світ починається з тебе".
Багатьом в цьому світі не вистачає простого душевного тепла, висловити яке так просто з допомогою обіймів. Саме тому свято Міжнародний день обіймів користується популярністю.
Сьогодні можна укласти в обійми будь-якої людини, подарувавши один одному позитивні емоції і трохи душевного тепла.
Міжнародний день обіймів – свято досить молоде. З'явився він у 70-ті роки 20 століття, а його засновники – європейські студенти.
Слід зазначити, що побачити людей, які прямо на вулиці пропонують незнайомим людям обійнятися, можна не тільки сьогодні. Крім цього прекрасного свята також існує рух Безкоштовні обійми. Засноване воно було у 2004 році австралійцем Хуаном Манном, який першим вийшов на вулиці з пропозицією безоплатних обіймів. Незабаром, завдяки сервісу Youtube, цей рух почав набирати обертів і придбав міжнародну популярність. Дійшла вона і до України, так що не дивуйся, якщо побачиш на вулиці свого міста людину, яка пропонує оточуючим свої обійми. Просто поділися своїм теплом і воно тобі обов'язково повернеться!

Немає коментарів:

Дописати коментар